×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan Markle wil speechen op bruiloft’

  Meghan Markle wil speechen op bruiloft’

  De verloofde van de Britse prins Harry, Meghan Markle, wil op haar bruiloft zelf het woord nemen als haar vader dat niet doet. De Amerikaanse actrice zou daarmee met een Britse traditie breken.


  Normaal gesproken spreekt de vader van de bruid tijdens het huwelijksfeest, maar volgens The Times wil de 73-jarige vader van Meghan liever niet in de spotlights staan.

  In zijn plaats zou Meghan graag een woordje willen doen om onder meer haar liefde voor Harry te betuigen en koningin Elizabeth en de rest van de koninklijke familie te bedanken.

  Harry en Meghan trouwen op 19 mei in de kapel van Windsor Castle. Er worden ruim achthonderd gasten verwacht.

  29 januari 2018 - 12:57