×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan Markle kookt met slachtoffers Grenfellbrand

  Markle en de Hubb Community Kitchen publiceerden eerder al een kookboek

  Meghan Markle kookt met slachtoffers Grenfellbrand

  Meghan, de hertogin van Sussex, heeft woensdag een bezoek gebracht aan de Hubb Community Kitchen in Londen. Daar ontmoette ze slachtoffers van de brand in de Grenfelltoren. Bij die brand in het westen van Londen kwamen in juni 2017 72 mensen om het leven, 70 anderen raakten gewond.


  Dit is niet de eerste keer dat Meghan contact heeft met de groep vrouwen, die samenkomt in een buurthuis. Samen met hen publiceerde ze het boek Together: Our Community Cookbook. De opbrengsten van de boekverkoop gaan naar verschillende projecten van de gemeenschapskeuken.Woensdag kookte Meghan samen met de groep. Ook introduceerde ze sterrenkok en vriendin Clare Smyth, die kookte op Meghans huwelijk met Harry. De maaltijden gaan naar ouderen, daklozen en opvanghuizen.

  21 november 2018 - 17:17