×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan Markle is weg uit Toronto’

  Meghan Markle is weg uit Toronto’

  Het heeft er alle schijn van dat Meghan Markle binnen niet al te lange tijd haar intrek neemt in Kensington Palace, om bij haar grote liefde prins Harry te gaan wonen. Volgens het tijdschrift Us Weekly heeft de actrice haar spullen gepakt en is ze klaar voor de oversteek naar Londen.


  Eerder al werd bekend dat de Suits-actrice een procedure in gang had gezet om haar honden mee te nemen. Nu zijn er verhuizers gezien bij haar appartement in Toronto en zou het huis zijn leeggehaald om alles naar Engeland te verhuizen.

  Meghans 'body-double' bij Suits, Nicky Bursic, versprak zich deze week op Instagram. De vrouw plaatste een foto van haar en Meghan, met daaronder de tekst: 'Het was een eer om twee seizoenen jouw stand-in te zijn, Meghan. Ik wens je alle geluk toe, knapperd! Je verdient het!' Hiermee wakkerde Bursic de geruchten aan dat Harry en Meghan zich wellicht al verloofd hebben. De foto is inmiddels verwijderd van Nicky's account, maar er zijn screenshots van gemaakt.

  Meghan en prins Harry vertoonden zich voor het eerst samen in het openbaar tijdens de Invictus Games in Toronto in september. Ook Meghans moeder Doria Ragland was daarbij aanwezig.

  22 november 2017 - 10:38