×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan Markle begint bevalling

  De hertogin is thuis aan het bevallen

  Meghan Markle begint bevalling

  Het eerste kind van de hertog en hertogin van Sussex kan elk moment geboren worden. Meghan is thuis in Frogmore Cottage aan het bevallen, melden meerdere Britse media maandag.

  Harry staat zijn vrouw bij. Een paar kilometer verderop wachten journalisten en royaltyfans op babynieuws. Zij verzamelen bij de Long Walk, de 5 kilometer lange weg naar Windsor Castle die Harry en Meghan op hun huwelijksdag per koets aflegden.

  De hertog en hertogin van Sussex verhuisden begin deze maand (april) naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor. Een paar weken geleden werd duidelijk dat Meghan haar eerste kind liever thuis op de wereld zet dan in een ziekenhuis.

  Papa Harry

  Harry en Meghan maakten in oktober bekend dat ze vader en moeder worden. Vlak daarna maakten de twee een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze direct werden bedolven onder de babycadeaus. De zwangere Meghan is lang blijven werken, half maart ging de hertogin met verlof. Eind februari vloog ze nog met Harry naar Marokko voor een officieel bezoek.

  Harry en Meghan trouwden vorig jaar mei in St. George’s Chapel, eveneens op landgoed Windsor. De prins en de voormalig actrice zijn sinds begin 2016 samen, eind november 2017 werd hun verloving wereldkundig gemaakt. Hun kind wordt zevende in lijn van troonopvolging, na papa Harry.

  6 mei 2019 - 15:01