×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan krijgt hennatatoage in Marokko

  Prinses krijgt eigen tatoeage bij henna-ceremonie

  Meghan krijgt hennatatoage in Marokko

  Meghan kreeg zondag tijdens haar bezoek aan het Marokkaanse plaatsje Asni een bijzonder aandenken. De hertogin, die samen met prins Harry een driedaags bezoek aan Marokko brengt, was bij een traditionele henna-ceremonie en kreeg hierbij een eigen tatoeage op haar hand. De tattoo van bloemen staat symbool voor haar zwangerschap en werd gezet door een 17-jarig meisje, melden verschillende Britse media.

  De Britse royals bezochten in Asni, in het Atlasgebergte, een van de pensions die is gebouwd om het uitvalpercentage van jonge schoolmeisjes van 12 tot 18 jaar terug te dringen. Het koppel werd ontvangen met een welkomstlied van enkele van de meisjes die in het pension verbleven. Ook kreeg de hertogin een bosje rozen van een meisje overhandigd. Harry en Meghan namen ook een kijkje in een klaslokaal. Ze spraken hier met studentes die hard aan het leren waren voor examens.

  Het koppel ging daarnaast langs bij een lokale middelbare school in hetzelfde plaatsje. Ook hier werden ze uitgenodigd om een klaslokaal binnen te gaan. Daarnaast waren de twee supporters tijdens een voetbalwedstrijd van de school. Langs de lijn stonden Harry en Meghan knus tegen elkaar aan.

  Maandag brengt het koppel een bezoek aan koning Mohammed. Ook staat er nog een paardensportevenement op de agenda en gaan ze koken met jonge ondernemers.

  24 februari 2019 - 16:00