×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan helpt stel met foto’s maken

  "Is dit echt gebeurd?"

  Meghan helpt stel met foto’s maken

  Meghan Markle en prins Harry hebben op nieuwjaarsdag een jong stel uit de brand geholpen bij het maken van een selfie.


  De Britse royals zijn op vakantie in Canada, samen met baby Archie en de moeder van Meghan. Tijdens een wandeling liep de groep het stel tegen het lijf.

  “We zagen een groep met twee honden”, vertelt Asymina Kantorowicz, toevallig een producer bij CTV News Vancouver Island. “Een van de vrouwen kwam naar me toe en vroeg of we hulp nodig hadden en of ze een foto voor ons moest maken. Ik zei ‘sure’, ik zag toen nog niet wie het was.”

  Bekend gezicht

  Toen zag de producer een bekend gezicht in de groep: Meghan’s goede vriendin en Suits-collega Abigail Spencer. Op dat moment realiseerde ze zich dat de vrouw die een foto maakte de hertogin van Sussex zelf was.

  “Ik bevroor. Ik geloofde het eigenlijk niet. Toen keek ik opzij en zag prins Harry staan”, vertelt de producer. “Ik kon alleen maar uitbrengen: ‘Selfie sticks zijn niet altijd handig’. Toen lachte ze en zei iets van ‘dat moeten wij beter kunnen’. Prins Harry zei: ‘geen stress’.”

  Megan maakte drie foto’s, gaf de telefoon terug en wenste het stel gelukkig nieuwjaar. “We keken elkaar aan en zeiden: “Is dit echt gebeurd? Het lijkt wel een droom.”

  3 januari 2020 - 12:55