×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan genomineerd voor People’s Choice Award

  Prinses maakt kans op titel: Style Icon of 2018

  Meghan genomineerd voor People’s Choice Award

  Nikkie de Jager en Meghan Markle. Beide vrouwen zijn voor miljoenen vrouwen in de wereld stijliconen. Nikkie via haar YouTube-kanaal NikkieTutorials met ruim elf miljoen abonnees en Meghan Markle als voormalig actrice en vrouw van de Britse prins Harry. Zondagavond horen de twee of zij hun nominatie voor People's Choice Award weten te verzilveren.


  Nikkie de Jager maakt dit keer kans op een People’s Choice Award in de categorie Beauty Influencer 2018. Meghan, hertogin van Sussex, is genomineerd in de categorie Style Icon of 2018. Deze awards zijn de ultieme bevestiging van populariteit onder het Amerikaanse volk.Het Amerikaanse publiek heeft gestemd op de favoriete films, acteurs, artiesten, albums, tv-shows en series. In totaal zijn er 43 categorieën. Het is de eerste keer dat E! de show gaat uitzenden. Tot vorig jaar was de awardshow in handen van CBS. E! gaat de ceremonie in 153 landen uitzenden in 24 verschillende talen.VerrassingsoptredenNicki Minaj verzorgt het openingsoptreden van de People’s Choice Awards. Ze zingt tijdens haar act een nummer van haar platina album Queen, meldt organisator E! Zelf is Nicki Minaj genomineerd in twee categorieën. Ze is kanshebber in de categorieën beste vrouwelijke artiest en beste album.Alle grote blockbusters als Black Panther en Deadpool 2 zijn genomineerd. Ook populaire artiesten als Ariana Grande en Shawn Mendes maken kans op een award.De show begint zondagavond lokale om 18.00 uur in Los Angeles. Wie live wil meekijken, kan om 03.00 uur maandag terecht bij E!

  11 november 2018 - 15:57