×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Trump droegen hetzelfde koffertje

  Deal or no Deal-koffertje Meghan geveild

  Meghan en Trump droegen hetzelfde koffertje

  Lang voordat Meghan Markle een rol in Suits kreeg en voordat ze de hertogin van Sussex werd, was ze model en werkte ze als koffermeisje in het tv-programma Deal or No Deal.


  Fans van de hertogin krijgen nu de kans om een stukje Meghan in huis te halen. Het originele koffertje met nummer 24 uit het tv-programma kan gekocht worden op een veiling in Californië. Het koffertje zal naar verwachting tussen de 3500 en 5500 euro opleveren. De veiling zal plaatsvinden van 17 tot en met 19 december.

  Overigens is het koffertje ook een keer gedragen door de Amerikaanse president Donald Trump. Die als gast had opgetreden in de spelshow.

  10 december 2019 - 11:45