×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Kate toch vriendinnen

  De twee paren vieren gezamenlijk kerst

  Meghan en Kate toch vriendinnen

  De hertog en hertogin van Cambridge zullen Kerstmis in Sandringham doorbrengen met de hertog en hertogin van Sussexin wat onvermijdelijk moet worden gezien als het bewijs dat er van alle geruchten over ruzie in de afgelopen tijd niets waar is.


  In tegenstelling tot berichten in de Britse media, die meldden dat de twee paren elkaar niet zouden treffen tijdens de kerst, blijken ze wel degelijk samen op uitnodiging van de koningin de traditionele viering op Sandringham bij te wonen. Hoewel de plannen al een tijdje geleden zijn gemaakt, zal met hun aanwezigheid ongetwijfeld een einde maken aan alle speculaties over eventuele spanningen onderling. Hoewel het geen geheim is dat Kate en Meghan geen intens hechte band hebben, is er evenmin ruzie. En dat ze de nauwe relatie van hun echtgenoten hebben beïnvloed kan volgens insiders ook naar het Rijk der Fabelen worden verwezen. De geruchten ontstonden toen Harry (34) en Meghan (37) besloten om het Londense Kensington Palace, waar ze momenteel in het knusse Nottingham Cottage wonen, voor Windsor te verruilen, waar ze in Frogmore Cottage op het landgoed van de koningin zullen gaan wonen. De hoop is dat het pand op tijd gereed zal zijn voor de geboorte van hun eerste baby komende lente.

  3 december 2018 - 14:09