×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Harry verwijderen familie online

  Sussexes belichten iedere maand een ander thema

  Meghan en Harry verwijderen familie online

  Prins Harry en Meghan hebben al hun familieleden op Instagram ontvolgd. De aanstaande ouders doen dit niet vanwege een vete, maar in het kader van de Mental Health Awareness Month.

  Om aandacht te vragen voor mentale gezondheid, volgen zij deze maand alleen organisaties die zich inzetten voor geestelijke gesteldheid. “Iedere maand zullen we hetzelfde concept hanteren en alleen accounts volgen met een bepaald doel of in een bepaald thema”, schrijven ze op Instagram. Het koppel hoopt zo meer aandacht voor deze goede doelen te genereren.

  Prins Harry zet zich al langer met passie in om geestelijke gezondheid onder de aandacht te brengen. De prins is zelf onder behandeling geweest bij een psychiater. Hij was depressief na de dood van zijn moeder en verkeerde op het randje van een zenuwinzinking.

  2 mei 2019 - 11:40