×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Harry nemen afscheid van Marokko

  'Dank aan iedereen voor een prachtig bezoek'

  Meghan en Harry nemen afscheid van Marokko

  Prins Harry en zijn echtgenote Meghan hebben maandag afscheid genomen van Marokko, nadat ze op audiëntie waren geweest bij koning Mohammed en kroonprins Moulay Hassan (15) in de koninklijke residentie in Rabat.

  De hertog en hertogin van Sussex brachten een bezoek aan Marokko namens koningin Elizabeth. Koning Mohammed kreeg van zijn gasten brieven van het Britse staatshoofd overhandigd. Harry en Meghan ontmoetten in de residentie ook twee zussen van de Marokkaanse koning, prinses Lalla Hasna (51) en prinses Lalla Meryem (56).

  Op Twitter staat een dankwoord van Harry en Meghan voor de Marokkaanse gastvrijheid, in het Engels, Arabisch en Frans. “Dank aan iedereen voor een prachtig bezoek aan Marokko”, twittert Kensington Palace.

  De reis naar Marokko van Harry en Meghan duurde drie dagen. Het was de laatste buitenlandse reis van het paar voordat Meghan in het voorjaar zal bevallen van haar eerste kind.

  26 februari 2019 - 07:55