×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Harry maken naam stichting bekend

  Sussexes nemen afscheid van de Royal Foundation

  Meghan en Harry maken naam stichting bekend

  De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle beginnen aan een nieuw hoofdstuk als kersverse directeuren van hun eigen liefdadigheidsorganisatie. De naam is Sussex Royal The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex, kortweg Sussex Royal, meldt E! News.

  Een kleine maand geleden kondigden de hertog en hertogin van Sussex aan dat ze afscheid gingen nemen van de Royal Foundation en als zodanig ook van prins William en zijn vrouw Kate. Volgens ingewijden stapten Harry en Meghan uit de organisatie omdat ze “meer flexibiliteit” wilden.

  Een van de vier directeuren van Sussex Royal is de Amerikaanse PR-specialist Sara Latham. Zij werkte eerder mee aan de politieke campagnes van oud-president Barack Obama en bijna-president Hillary Clinton.

  William en Harry richtten de Royal Foundation op in 2009 en bundelden zo hun liefdadigheidswerk. Kate voegde zich in 2011, na haar huwelijk met William, bij de broers. Meghan trad officieel vorig jaar mei toe. Onder de vlag van de Royal Foundation ontstonden succesvolle initiatieven als The Invictus Games en Heads Together.

  18 juli 2019 - 12:18