×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Harry bij gala-screening ‘The Wider Earth’

  Sussexes naar voorstelling in Natural History Museum

  Meghan en Harry bij gala-screening ‘The Wider Earth’

  Prins Harry en zijn hoogzwangere echtgenote Meghan woonden dinsdagavond een gala bij. De hoogzwangere hertogin van Sussex was geheel in het wit gekleed voor het uitje. Ze droeg een crèmekleurige jurk met colkraag van Calvin Klein en een jas van Amanda Wakeley.

  Harry en Meghan woonden in het Natural History Museum in Londen een speciale voorstelling bij van The Wider Earth, een nieuwe theaterproductie die gaat over de wereldwijde bescherming van bossen, een doel waar ook Harry en Meghan zich hard voor maken.

  De witte jas droeg Meghan vorig jaar ook tijdens een dienst in Westminster Abbey ter ere van Commonwealth Day.

  13 februari 2019 - 08:49