×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Harry bewijzen opnieuw populariteit

  Meer dan 2 miljoen volgers binnen 24 uur

  Meghan en Harry bewijzen opnieuw populariteit

  Het pas gelanceerde Instagram-account van de hertog en hertogin van Sussex gaat als een speer. In amper zes uur tijd tikten Harry en Meghan al een miljoen volgers aan, en de teller loopt nog altijd op.

  In het huidige tempo zijn prins Harry en zijn zwangere echtgenote binnen een week prins William en zijn vrouw Catherine, met wie ze tot dinsdag een account deelden, voorbij. De pagina van Kensington Palace staat momenteel op 7,2 miljoen volgers. De komende tijd zal uitwijzen wie populairder is, Meghan of Catherine.

  Het officiële account van The Royal Family, die gebruikt wordt voor activiteiten van koningin Elizabeth en een brede waaier van leden van de koninklijke familie, heeft vijf miljoen volgers en prins Charles en Camilla moeten het met Clarence House ‘slechts’ met 661.000 belangstellenden doen.

  3 april 2019 - 07:17