×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan en Harry beginnen eigen Instagram account

  Cambridges gaan verder op hun oude profiel

  Meghan en Harry beginnen eigen Instagram account

  Dinsdag kondigde het Engelse koningshuis de lancering van het nieuwe Instagram account van de hertog en hertogin van Sussex aan. Meghan en Harry zullen hun werk en activiteiten via dit kanaal met hun volgers delen.

  Het account gaat gepaard met de scheiding van de huishoudens van de Sussexes en de Cambridges in de aanloop de geboorte van hun baby eind april, begin mei. Harry en Meghan zijn druk in de weer met de verbouwing van hun nieuwe huis, Frogmore Cottage in Windsor.

  Door Seger Terpstra
  Foto: Mark Jones

  2 april 2019 - 15:36