×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan ‘compleet zichzelf gebleven’

  Chopra: 'wat de wereld zoekt - een "self-made woman'

  Meghan ‘compleet zichzelf gebleven’

  Als iemand het aankan met argusogen door de Britse pers te worden bekeken, dan is het Meghan, hertogin van Sussex. Dat zegt Priyanka Chopra, een goede vriendin van Meghan, in een interview met The Sunday Times. De twee ontmoetten elkaar een aantal jaar geleden bij een etentje voor vrouwen op televisie. Ze raakten bevriend door hun gedeelde interesse in activisme, feminisme, racisme en hun wil om de wereld te verbeteren.

  “Meghan is een vooruitdenkende, moderne vrouw. Zij is wat de wereld zoekt – een “self-made woman”, zegt Chopra over de Britse royal. Maar de Bollywood-ster is ook erg bewust van de manier waarop de Britse pers over haar vriendin praat. “Natuurlijk heeft het te maken met racisme, dat is een duidelijke reden.”

  Toch denkt Chopra dat Meghan geen spat is veranderd doordat ze nu deel is van de Britse koninklijke familie. “Het mooie is dat Meghan compleet zichzelf is gebleven in al deze hectiek. Veel mensen leerden haar pas kennen toen ze prins Harry ging daten, maar ik kende haar ervoor en erna en ze is dezelfde vrouw.”

  2 juni 2019 - 16:46