×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan begint nieuw beroep

  Hertogin van Sussex wordt schrijfster

  Meghan begint nieuw beroep

  Meghan gaat van actrice naar hertogin naar schrijfster. De hertogin van Sussex gaat haar eerste kinderboek schrijven, meldt The Sun.

  Het boek zal hoogstwaarschijnlijk gaan over dieren. Het wordt volgens The Sun pure fictie en zal niet gaan over haar leven binnen de Britse koninklijke familie.

  Het boek staat nog in de kinderschoenen maar ze zou graag schrijven over haar liefde voor dieren, met name honden. Het lijkt er ook op dat de opbrengst van de verkoop van het boek naar goede doelen gaat.

  De vrouw van prins Harry is niet de enige royal die de pen is gaan voeren. Ze treedt in de voetsporen van prins Charles, die in 1980 het kinderboek De oude man van Lochnagar schreef. Ook Sarah Ferguson heeft een serie kinderboeken op haar naam staan.

  De hertogin is goed op weg om profiel op te bouwen. Ze is gastredacteur voor de septembereditie van de Britse Vogue en heeft onlangs in samenwerking met een goed doel kleding ontworpen voor werkende vrouwen die het niet breed hebben.

  3 augustus 2019 - 06:53