×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan bedenkt kledinglijn na geboorte Archie

  Een kledinglijn voor de werkende vrouw

  Meghan bedenkt kledinglijn na geboorte Archie

  Meghan, hertogin van Sussex, heeft tijdens haar laatste zwangerschap in stilte gewerkt aan een speciale kledinglijn, in samenwerking met de liefdadigheidsorganisatie Smart Works. Dat is bekendgemaakt via het Instagramaccount van Harry en Meghan, waarop ook een aantal foto’s werden gedeeld van de destijds nog hoogzwangere hertogin.

  Op de foto’s, die nog niet eerder naar buiten zijn gebracht, brengt Meghan een bezoek aan de organisatie die langdurig werkloze en kwetsbare vrouwen in Engeland helpt het vertrouwen in zichzelf te herwinnen bij sollicitatiegesprekken. De hertogin van Sussex is sinds januari beschermvrouwe van de Smart Works en ging daarom een aantal keer langs en sprak daar met betrokken vrouwen.

  Het werk “ontroerde” Meghan, die ook zag dat er een aantal kledingstukken was dat niet “geschikt was om een vrouw zich zelfverzekerd” te laten voelen. De hertogin besloot daarom het collectief te ondersteunen en dit najaar met een aantal bevriende ontwerpers mee te helpen aan een nieuwe lijn met ‘werkkleding’. Van elk item dat in winkels wordt verkocht, gaat eenzelfde item naar de stichting die gratis kleding verstrekt aan solliciterende vrouwen.

  1 augustus 2019 - 11:15