×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan 37 jaar! Haar eerste verjaardag als royal

  Meghan 37 jaar! Haar eerste verjaardag als royal

  Meghan, de vrouw van prins Harry, viert zaterdag haar eerste verjaardag als officieel lid van de Britse koninklijke familie. De hertogin van Sussex mag 37 kaarsjes uitblazen.


  Volgens diverse media brengt Meghan haar verjaardag door op de bruiloft van Charlie van Straubenzee, een goede vriend van prins Harry. Hij is naar verluidt Charlies getuige. Vorig jaar zat Meghan op haar verjaardag met Harry in Afrika voor een romantisch onderonsje.

  De Amerikaanse Meghan verwierf faam als actrice door haar rol in de serie Suits. Via een blind date, opgezet door een gemeenschappelijke vriendin, leerde ze de hertog van Sussex kennen. Na een verloving van zes maanden stapten de twee op 19 mei dit jaar in het huwelijksbootje.

  Publiciteit

  Harry en Meghan schuwen momenteel de publiciteit vanwege uitlatingen van Meghans vader Thomas Markle. In een aantal interviews op televisie en in tabloids uitte hij felle kritiek op zijn dochter, schoonzoon en de Britse koninklijke familie. Volgens Britse media leidt het pasgetrouwde stel een teruggetrokken bestaan in het huis dat ze huren in de Cotswolds. Verwacht wordt dat ze deze maand koningin Elizabeth bezoeken in haar zomerresidentie Balmoral Castle in de Schotse Hooglanden, zoals leden van de koninklijke familie traditiegetrouw doen.

  In oktober staat er een reis gepland: Meghan vergezelt haar echtgenoot dan naar Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tonga. In de lente maakt het paar de eerste officiële tour naar de Verenigde Staten.

  4 augustus 2018 - 11:16