×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meer donaties voor ambulancedienst door komst William

  Meer donaties voor ambulancedienst door komst William

  De komst van prins William heeft er voor gezorgd dat de donaties van bedrijven aan de East Anglia Air Ambulance zijn verdrievoudigd. Volgens het jaarverslag gingen de bijdragen van 55.000 pond in 2015 naar maar liefst 163.000 vorig jaar.


  De opbrengst van de collectebussen liep enigszins terug, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de royale gaven van het bedrijfsleven. Dat associeerde zich kennelijk graag met de ambulancedienst waarvoor de prins sinds 2015 als helikopterpiloot vliegt.

  De East Anglia Air Ambulance heeft nog een half jaar om van William te profiteren. Zijn contract loopt dit voorjaar af en de prins heeft al aangegeven na de zomer te zullen terugkeren naar Londen om meer koninklijke taken op zich nemen, mede om zijn hoogbejaarde grootouders koningin Elizabeth en prins Philip te ontlasten.

  17 januari 2017 - 12:02