×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Media in twijfel over aantal honden Elizabeth

  Media in twijfel over aantal honden Elizabeth

  Britse media hebben naast de voortgang van de gesprekken over het uittreden uit de Europese Unie en het onderling gekibbel in de regering van Theresa May een nieuw, en zo mogelijk nog belangrijker onderwerp om over te berichten: de vraag of koningin Elizabeth er wel of niet een corgi bij heeft genomen.


  Boulevardblad The Sun heeft van niet nader genoemde bronnen vernomen dat de hondenpopulatie van de Queen met één corgi is uitgebreid en dat de koningin weer vier keffertjes rond zich heeft lopen. De nieuwe corgi is letterlijk een erfstuk en behoorde toe aan Bill Fenwick, haar in januari overleden tuinman op Sandringham.

  Fenwick had in het verleden ook de zorg gehad over de corgi's en dorgi's (kruising van corgi en teckel) van de vorstin. Volgens The Sun vond Elizabeth de corgi, die luistert naar de naam 'Whisper', onweerstaanbaar.

  Jonge honden

  Volgens Vanity Fair zou het helemaal niet zo gek zijn als Whisper de drie andere koninklijke metgezellen, corgi Willow en dorgi's Vulcan en Candy, gezelschap komt houden. De koningin had enkele jaren geleden weliswaar laten weten geen jonge honden meer te willen, maar die beperking geldt niet voor Whisper.

  Buckingham Palace heeft zich nog niet uitgelaten over de brandende kwestie. Het is voor de media nu een kwestie van goed opletten en tellen wanneer de koningin op vakantie gaat en haar huisdieren meeneemt.

  19 juli 2017 - 14:37