×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Man van Zara Phillips stopt met rugby

  Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund tijdens mijn carrière'

  Man van Zara Phillips stopt met rugby

  Mike Tindall stopt met rugby. De man van Zara Phillips, de kleindochter van koningin Elizabeth, heeft dit via Twitter laten weten. "Na 17 jaar is het tijd om te stoppen met rugby."


  "Ik heb veel geluk gehad dat ik de kans heb gekregen om samen met en tegen geweldige spelers te spelen. Twee hele goede clubs en een geweldige tijd", vervolgt de 35-jarige Tindall. "Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund tijdens mijn carrière", besluit hij.

  Tindall heeft gespeeld bij Bath Rugby en bij Gloucester Rugby. Bij de laatste club neemt hij nu afscheid. The Guardian meldt dat zijn contract niet wordt verlengd.

  15 juli 2014 - 11:01