×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Man opgenomen na indringen in tuin Buckingham Palace

  Man opgenomen na indringen in tuin Buckingham Palace

  Een Britse rechtbank heeft een 21-jarige man onder de 'Mental Health Act' veroordeeld tot psychiatrische behandeling nadat hij had bekend vorig jaar oktober over het toegangshek van Buckingham Palace te zijn geklommen. Hij werd toen meteen aangehouden wegens huisvredebreuk.


  Daniel Sheehan, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, was de derde die vorig jaar probeerde om via de tuin het paleis binnen te komen. Ten tijde van zijn poging waren er volgens de BBC geen leden van de koninklijke familie in Buckingham Palace aanwezig.

  In mei en augustus hield de bewaking ook hekkenklimmers aan. In het voorjaar was koningin Elizabeth wel in het paleis dat de indringer tot vijftig meter wist te naderen.

  13 januari 2017 - 15:45