×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Man met mes gepakt bij Buckingham Palace

  Man met mes gepakt bij Buckingham Palace

  De politie in Londen heeft woensdag vlakbij Buckingham Palace een man met een groot mes opgepakt. Dat gebeurde slechts enkele momenten voordat koningin Elizabeth en prins Philip voorbij zouden rijden voor een bezoek aan de St. Paul's Cathedral, meldt The Telegraph.


  De verdachte werd gearresteerd op The Mall. Waarom hij het mes bij zich had, is niet duidelijk. Volgens de politie had de man geen terreurmotieven. Hij is afgevoerd naar het politiebureau.

  Elizabeth en Philip vierden woensdag in St. Paul's Cathedral het honderdjarig bestaan van de Orde van het Britse Rijk.

  25 mei 2017 - 13:26