×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Man bij Buckingham Palace gearresteerd

  Man bij Buckingham Palace gearresteerd

  Een man heeft dinsdag geprobeerd het terrein van Buckingham Palace binnen te dringen. De 22-jarige man was al over de eerste muur voordat hij door beveiligers kon worden tegengehouden, melden Britse media.


  Volgens de politie was de man dronken en is hij niet in het paleis van de Britse koninklijke familie geweest. Ook waren er geen aanwijzingen voor terroristische motieven.

  Koningin Elizabeth was op het moment van het incident niet thuis. Ze verblijft momenteel in haar zomerresidentie Balmoral Castle.

  9 augustus 2016 - 19:58