×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lupo niet welkom bij kerstdiner Sandringham

  Hond William en Catherine moest thuisblijven wegens agressieve corgi's

  Lupo niet welkom bij kerstdiner Sandringham

  Lupo verlaat zelden de zijde van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, maar de cockerspaniël was tijdens Kerstmis niet welkom op Sandringham. Koningin Elizabeth verbood de viervoeter de toegang tot het landgoed uit angst voor een hondengevecht.


  Elizabeths corgi's weten zich niet altijd goed te gedragen en om problemen te voorkomen moest Lupo thuisblijven. ''Vooral de hertogin is dol op haar puppy. Ze vond het erg jammer dat hij niet mee mocht. Hij moest de dag uitzitten bij haar ouders thuis in Berkshire'', vertelt een ingewijde aan The Telegraph.

  Dr. Roger Mugford, die de Britse koningin al eerder bijstond om haar corgi's onder controle te krijgen, vindt dat Elizabeth de goede beslissing heeft genomen. ''Cockerspaniëls zijn van nature erg sociaal, maar hetzelfde geldt niet altijd voor de corgi's van de koningin. De commotie rondom Kerstmis, het grote aantal mensen, de onbekende gezichten en alle andere afleidingen kan de corgi's onvoorspelbaar maken. Een andere hond in hun territorium wordt niet per se verwelkomd.''

  Dat de corgi's van Elizabeth zich niet altijd goed gedragen bleek vorig jaar zomer. De honden van de vorstin zouden Max, de viervoeter van prinses Beatrice, flink hebben toegetakeld.

  29 december 2013 - 18:55