×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lord Frederick Windsor loopt kans op boete’

  Pasgeboren dochtertje op schoot in auto

  Lord Frederick Windsor loopt kans op boete’

  Het is mogelijk dat er binnenkort bij Lord Frederick Windsor en zijn vrouw Sophie een boete op de deurmat valt. Op de website van Daily Mail staat een foto waarop te zien is hoe Sophie haar pasgeboren dochtertje op schoot heeft achterin de auto. In Engeland mag dit niet, het kindje moet goed vastzitten in een autozitje.


  Op de overtreding staat volgens de krant een fikse boete, het kan oplopen tot een maximaal bedrag van 500 pond (zo'n 595 euro). De foto's zijn genomen terwijl de familie op weg is naar de koninklijke kapel van St. James Palace waar het kleine meisje, Maud Elizabeth Daphne Marina Windsor, gedoopt werd.

  De ouders van Lord Frederick Windsor, prins Michael van Kent en zijn vrouw Marie Christine (in Engeland beter bekend als ‘prinses Michael’) waren met hun dochter Lady Gabriella Windsor ook op weg naar de doop. Volgens de krant droegen prinses Michael en haar dochter geen gordel in de auto.

  Maud Elizabeth Daphne Marina Windsor werd in augustus geboren. Het meisje is het eerste kleinkind van prins Michael van Kent. Lord Frederick trouwde in september 2009 in het voormalig koninklijk paleis Hampton Court met de actrice Sophie Winkleman. Prins Michael van Kent is een volle neef van koningin Elizabeth.

  18 december 2013 - 12:26