×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Londen bijna klaar voor ontvangst Willem-Alexander en Máxima

  Londen bijna klaar voor ontvangst Willem-Alexander en Máxima

  De voorbereidingen voor het tweedaags staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Groot-Brittannië zijn in volle gang. Langs The Mall, de weg die leidt naar Buckingham Palace, hangen donderdag al Nederlandse en Britse vlaggen.


  Het Nederlands koningspaar kan de Nederlandse driekleur op dinsdag zelf zien wapperen als zij zich begeven naar Buckingham Palace, waar hen aan het eind van de eerste dag van hun bezoek een staatsbanket wordt aangeboden. Ook het afscheid, aan het eind van dag twee, vindt plaats op het paleis van koningin Elizabeth.

  Ruim een week geleden heeft Willem-Alexander tegenover Britse journalisten zijn zorgen geuit over de brexit. Ook tijdens het staatsbezoek zal de brexit aan de orde komen. Zo praat de koning met bezorgde Nederlandse expats. Het onderwerp zal vermoedelijk ook ter sprake komen als het koningspaar spreekt met onder meer premier Theresa May, oppositieleider Jeremy Corbyn, andere politici en leden van de Britse koninklijke familie.

  19 oktober 2018 - 07:31