×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Landbouwstudie van prins William begonnen

  Aan Universiteit van Cambridge

  Landbouwstudie van prins William begonnen

  Prins William is dinsdag begonnen aan zijn opleiding landbouwmanagement aan de Universiteit van Cambridge. De opleiding duurt tien weken. Tot medio maart woont hij lezingen en colleges bij over het Britse platteland en de landbouwindustrie.


  De 31-jarige zoon van prins Charles nam volgens The Telegraph de trein vanaf station King's Cross in Londen. Drie kwartier later was hij op de plaats van bestemming, waar de komende tijd de meeste colleges plaats zullen vinden.

  De prins kreeg eerst een rondleiding en stond nog even stil bij een plaquette ter herinnering aan het bezoek dat de Britse koningin Elizabeth in april 2011 aan de universiteit bracht.

  Het studieprogramma van de prins bestaat uit 20 uur colleges per week. De prins neemt deel aan werkgroepen en maakt een aantal excursies.

  7 januari 2014 - 15:57