×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lady Louise eindigt skivakantie op krukken

  Lady Louise eindigt skivakantie op krukken

  Lady Louise, de veertienjarige dochter van de Britse prins Edward en Sophie, gravin van Wessex, is tijdens een skivakantie in Zwitserland geblesseerd geraakt. Ze werd door fotografen met krukken gespot.


  Volgens de Daily Mail is het oudste kind van Edward en Sophie waarschijnlijk gevallen op de piste. Ze zou een breuk hebben opgelopen in haar linkerbeen. Buckingham Palace heeft nog niet op het ongeluk gereageerd.

  Edward, de jongste zoon van koningin Elizabeth, vertoefde met zijn gezin in St. Moritz in de Zwitserse Alpen.

  Bekijk de foto's hier.

  19 februari 2018 - 12:47