×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke onderscheiding voor Ed Sheeran

  Koninklijke onderscheiding voor Ed Sheeran

  Ed Sheeran heeft donderdag een koninklijke onderscheiding gekregen. De zanger kreeg op Buckingham Palace uit handen van prins Charles zijn MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire).


  Ed, die voor de gelegenheid strak in pak verscheen, werd onderscheiden voor zijn bijdrage aan de muziekindustrie en zijn liefdadigheidswerk. Aan de verzamelde pers liet de zanger na afloop zijn lintje zien en zei hij dat zijn opa, die donderdag precies vier jaar geleden overleed, waarschijnlijk erg trots op hem zou zijn geweest. Ook liet hij weten dat hij graag op de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle wil spelen, mocht hij daarvoor gevraagd worden.

  Voor Ed is het lintje de afsluiting van een buitengewoon succesvol jaar. Wereldwijd verkocht hij miljoenen exemplaren van zijn album ÷ en scoorde hij hits met nummers als Shape Of You en Galway Girl. Ook mocht de 26-jarige zanger het prestigieuze Glastonbury-festival afsluiten.

  7 december 2017 - 15:45