×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke hulp bij Leger des Heils

  Prinses Eugenie en haar man hielpen een handje mee

  Koninklijke hulp bij Leger des Heils

  De Britse prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank hebben een handje geholpen bij het Leger des Heils. Via Instagram deelde Eugenie een aantal foto’s waarbij ze benadrukte hoe belangrijk het werk is dat de liefdadigheidsinstelling verricht, helemaal tijdens deze coronacrisis.


  Eugenie liet weten dat ze niet lang na hoefde te denken toen ze werd gevraagd. “Sinds 1865 staan de deuren van het Leger des Heils open om mensen te helpen. De afgelopen jaren heb ik zelf hun toewijding en inzet kunnen aanschouwen, toen ze Jack en mij vroegen om mee te helpen met het inpakken van pakketten zeiden we meteen ‘ja.”

  “Samen met andere vrijwilligers hebben we voedselpakketten samengesteld, die door de organisatie worden gedistribueerd naar verschillende voedselbanken. Nu is dat nog meer dan normaal nodig, want hierdoor kunnen duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk eten. Hun boodschap is duidelijk: deur heeft altijd opengestaan en dat zal ook zo blijven.”

  Lees ook:

  De medewerkers van het bedrijf Crisis Tekst Line wisten niet wat ze zagen toen Harry en Meghan plotseling op hun computerscherm verschenen tijdens hun wekelijkse stafvergadering. Volgens Entertainment Tonight wilde het koppel graag meepraten over het belang van mentale gezondheid tijdens de coronacrisis.

  Verrassing! Meghan en Harry plotseling in videochat

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  15 mei 2020 - 11:48