×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk’ feestje Beckham valt verkeerd

  Koninklijk’ feestje Beckham valt verkeerd

  Het feestje dat Sarah Ferguson maandag had georganiseerd voor Harper Beckham is in Groot-Brittannië helemaal verkeerd gevallen. De ex van prins Andrew had de dochter van Victoria en David Beckham uitgenodigd in de privésuite van Andrew op Buckingham Palace zonder dat koningin Elizabeth en prins Philip hun goedkeuring hadden gegeven.


  Het feestje kwam aan het licht toen David trots foto’s deelde op social media. Meteen kreeg hij kritiek. Veel mensen vonden het niet kunnen dat het partijtje voor Harper in het paleis werd gehouden. David wordt verweten te koketteren met het feit dat hij bevriend is met leden van de koninklijke familie.

  Ook de rol van Sarah wordt niet gewaardeerd. Volgens royalty-watchers zou ze nooit toestemming hebben gekregen van prins Philip voor het feestje. ‘Fergie’ zou dat dondersgoed weten en daarom hebben gewacht tot het koninklijk paar naar Schotland was vertrokken.

  Prinses Eugenie, de dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew, was maandag de gastvrouw. Het partijtje was bedoeld om de bijna jarige Harper eens te laten voelen hoe het is om een echte prinses te zijn. Het meisje wordt binnenkort zes jaar.

  11 juli 2017 - 18:08