×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth zoekt paardenverzorger

  Vacature voor stalknecht op Windsor Castle

  Koningin Elizabeth zoekt paardenverzorger

  Koningin Elizabeth is op zoek naar een stalknecht die haar paarden kan verzorgen op Windsor Castle in het graafschap Berkshire in het zuidoosten van Engeland.


  De taken bestaan onder meer uit het voeren en het berijden van de dieren. Verder dienen de stallen schoon te blijven en kan de verzorger de veulens trainen. In de advertentie waaruit Female First citeert, staat dat de kandidaat volledig gekwalificeerd dient te zijn en in staat om helder en effectief te communiceren.

  De vorstin, die zelf nog met enige regelmaat paardrijdt, verlangt een zelfverzekerde ruiter die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. De voltijdsbetrekking levert een startsalaris op van ruim 24.000 euro plus een accommodatie in de omgeving van Windsor Castle.

  14 april 2014 - 11:21