×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth wordt niet altijd herkend

  Koningin Elizabeth wordt niet altijd herkend

  Ze mag dan wereldberoemd zijn, ook koningin Elizabeth wordt niet altijd herkend. Haar voormalige beveiligingsfunctionaris Richard Griffin vertelt in The Times een anekdote dat ze door een groep Amerikaanse toeristen werd aangesproken in de buurt van haar Schotse zomerresidentie Balmoral Castle bij Aberdeen.


  Griffin vertelt dat de Amerikanen de vorstin, gekleed in een tweedjas en getooid met een hoofddoek, vroegen of ze in de buurt woonde. Ze antwoordde dat ze een huis had ''niet ver hiervandaan". De groep toeristen wilde daarna weten of ze de koningin weleens had ontmoet. Elizabeth antwoordde ontkennend, maar wees daarna naar Griffin en zei: ''Maar hij wel."

  Griffin, die meer dan dertig jaar met de Britse koningin werkte, zegt dat de toeristen vervolgens verder trokken zonder te beseffen wie ze net hadden ontmoet.

  19 april 2016 - 14:36