×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth viert verjaardag

  Britse vorstin is 88 geworden

  Koningin Elizabeth viert verjaardag

  De Britse koningin Elizabeth is vandaag 88 jaar geworden. De koningin viert haar verjaardag in besloten kring. Rond het middaguur worden in Londen saluutschoten afgevuurd.


  De viering van Elizabeths verjaardag vindt traditiegetrouw plaats op een zaterdag in juni, dit jaar de 14e. Dan wordt in Londen de militaire parade Trooping The Colour gehouden, waarbij de koningin en andere leden van de Britse koninklijke familie in een rijtuig verschijnen.

  Zondag werd ter ere van de jarige vorstin al een nieuw portret, gemaakt door fotograaf David Bailey, gedeeld met de media. Het is gemaakt in opdracht van de GREAT-campagne, die Groot-Brittannië internationaal op de kaart moet zetten als topbestemming voor handel, toerisme, investeringen en onderwijs. De promotie moet het land banen en financiële groei opleveren.

  "Ik was altijd al een grote fan van de koningin", vertelt Bailey in The Telegraph. "Ze heeft erg vriendelijke ogen met een ondeugende glinstering. Ik kon sterke vrouwen altijd al waarderen, en zij is een hele sterke vrouw.''

  Volgens de Britse krant is de fotograaf inmiddels net zo beroemd als de vele markante persoonlijkheden die eerder voor hem poseerden. Onder anderen prinses Diana, Francis Bacon en Andy Warhol stonden al eens voor zijn lens.

  21 april 2014 - 10:07