×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth verrast inwoners Brixton

  Koningin Elizabeth verrast inwoners Brixton

  Koningin Elizabeth heeft dinsdagmiddag de inwoners van de wijk Brixton in Londen verrast toen ze een bezoek bracht aan de manege die er ligt. Terwijl ze met haar Bentley door de straten reed, stonden de bewoners voor hun deur toe te kijken. De 87-jarige koningin ging samen met haar schoondochter Camilla langs bij de paardenclub. Een van de leden vertelde dat hij erg verbaasd was dat ze langskwam. "Ik ben echt verrast dat ze naar Brixton is gekomen. Er is hier namelijk altijd veel gedoe in de buurt." Tijdens het bezoek kletsten de koningin en de hertogin van Cornwall heel gezellig met de aanwezigen.


  29 oktober 2013 - 22:18