×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth twittert dankwoord

  Koningin Elizabeth twittert dankwoord

  Koningin Elizabeth heeft dinsdag hoogstpersoonlijk een dankwoord op Twitter geplaatst waarin ze mensen bedankt voor de vele gelukswensen die ze via sociale media kreeg rond haar negentigste verjaardag.


  ''Ik ben zeer dankbaar voor de vele digitale hartelijke felicitaties die ik mocht ontvangen. Ik wil u graag allemaal danken voor uw vriendelijkheid. Elizabeth R.'', twitterde de Britse koningin via het officiële account van de koninklijke familie. Daarna volgde nog een foto van de vorstin aan een bureau met daarop de laptop waarmee ze de tweet verstuurde. Het is overigens niet voor het eerst dat de koningin twitterde, haar twitterdebuut maakte ze in 2014 tijdens een opening van een expositie.

  Op 21 april was de koningin jarig, wat in de weken daarna uitgebreid gevierd is.

  22 juni 2016 - 00:54