×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth staat volledig achter relatie Harry en Meghan’

  Koningin Elizabeth staat volledig achter relatie Harry en Meghan’

  Koningin Elizabeth heeft naar verluidt haar goedkeuring gegeven aan prins Harry. Ze zou achter de relatie van Meghan Markle staan.


  Dat meldt Us Weekly. Een ingewijde vertelt aan het blad dat Elizabeth 'volledig' achter de relatie staat. Ondanks dat de koningin en Meghan elkaar nog niet ontmoet hebben. 

  'Ze is blij om Harry in een liefdevolle relatie te zien', zegt de bron. Volgens een andere bron blijft een verloving niet lang uit. 'Het zou mij niets verbazen als ze zich in de lente verloven. Hij is helemaal tot over zijn oren verliefd.' 

  Prins Harry en Meghan hebben nu ongeveer zes maanden een relatie. Begin vorige maand bevestigde de roodharige prins dat hij samen is met de Suits-actrice. Helaas had dit een vervelende reden, namelijk dat Meghan belaagd werd door de media en dat deze discriminerend en rascistisch waren tegen de donkere schone. Een week geleden werd het stel voor het eerst samen gekiekt in Londen. 

  21 december 2016 - 13:08