×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth op bezoek bij leger

  Koningin Elizabeth op bezoek bij leger

  De Britse koningin Elizabeth was donderdag op bezoek bij het leger. Ze inspecteerde de troepen van het koninklijke regiment van artillerie in Larkhill in het Engelse graafschap Wiltshire. Het regiment bestaat driehonderd jaar.


  De vorstin werd bij aankomst begroet met 21 saluutschoten. In een open Range Rover liet ze zich langzaam rijden langs zowel historisch wapentuig als moderne wapens.

  Elizabeth gaf ook een toespraak waarin ze hulde bracht aan de huidige en voormalige manschappen van de Royal Artillery en hun familieleden. ''In het oorlogstoneel en bij vredesoperaties over de hele wereld hebben jullie uitmuntend gediend, met name in de recente conflicten in Irak en Afghanistan'', zei de Britse vorstin. ''Het is een veeleisende periode geweest voor de artilleristen van alle rangen en voor uw gezinnen die jullie steunden. U mag terecht trots zijn op uw prestaties."

  26 mei 2016 - 20:00