×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Koningin Elizabeth onthaalt Chinese president Xi Jinping

  Ontvangst op Buckingham Palace

  Video: Koningin Elizabeth onthaalt Chinese president Xi Jinping

  De Chinese president Xi Jinping en zijn vrouw Peng Liyuan zijn dinsdag door de Britse koningin Elizabeth onthaald in Londen. De twee kregen een warm welkom op Buckingham Palace van de koningin, haar echtgenoot prins Philip en premier David Cameron.


  Xi Jinping is maandag aangekomen voor een driedaags staatsbezoek, dat dinsdag officieel is begonnen. Het is het eerste staatsbezoek van een Chinese leider aan Groot-Brittannië sinds 2005. Xi en zijn vrouw kwamen aan met prins Charles en zijn echtgenote Camilla. Daarna volgde een gezamenlijke lunch en een bezoek aan een kleine expositie met bijzondere voorwerpen uit de koninklijke verzameling die betrekking hebben op China en de Brits-Chinese betrekkingen.

  De president heeft ook een aantal afspraken buiten de deur, voordat hij naar het paleis terugkeert voor het staatsbanket.

  20 oktober 2015 - 17:04