×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth niet dol op fietsers’

  Britse Queen ontspannen tijdens fotosessie

  Koningin Elizabeth niet dol op fietsers’

  Koningin Elizabeth is niet zo gek op fietsers, meldt The Telegraph. Volgens de Britse krant zei de koningin dat onlangs tegen Fenton Bailey, de zoon van de beroemde fotograaf David Bailey.


  In maart assisteerde Fenton zijn vader toen de man op Buckingham Palace een portretfoto van Elizabeth maakte. De 88-jarige vorstin liet terloops weten dat ze 'geen fan' van fietsers is, vertelt de zoon van de fotograaf.

  Fenton sprak kort met de Queen over de vele ongelukken met fietsers in Londen. "Die kwamen voor haar niet als een verrassing."

  Mokken

  De sfeer was tijdens de klus in het paleis erg informeel. "De koningin was zo makkelijk", aldus Fenton. "We dronken thee uit mokken. Iedereen was erg ontspannen. Ze schudde me de hand en was aardig voor me."

  Het portret dat David Bailey maakte, viel op door de brede lach op het gezicht van Elizabeth. Fenton wil niet zeggen met welke grappen zijn vader haar aan het lachen kreeg. "Dat is het geheim van de smid."

  2 mei 2014 - 13:27