×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth met de allerjongste Windsors op de foto

  Koningin Elizabeth met de allerjongste Windsors op de foto

  Een nieuwe foto is beschikbaar gemaakt door Buckingham Palace: de koningin met haar 2 jongste kleinkinderen en haar vijf achterkleinkinderen!


  Op de foto staan James, burggraaf Severn (L) en lady Louise (2L) en de vijf achterkleinkinderen Mia Tindall (met handtas), Savannah Philipps (3R), Isla Phillips (R), prins George (2R) en prinses Charlotte (op schoot) in de Groene Salon van Windsor Castle. Het is een van de drie officiële foto's die door het paleis zijn vrijgegeven op de 90ste verjaardag van de koningin te markeren.

  21 april 2016 - 00:21