×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth geniet van paardrijden

  Britse Queen (bijna 88) rijdt nog steeds

  Koningin Elizabeth geniet van paardrijden

  Koningin Elizabeth mag dan later deze maand haar 88e verjaardag vieren, dat wil niet zeggen dat ze zich intussen te oud vindt om paard te rijden. In de afgelopen dagen wist Daily Mail de koningin vast te leggen terwijl ze op een paard zit. "Het is bijzonder om te denken dat ze een vrouw van bijna 90 is", vertelt een ooggetuige.


  Volgens de Britse krant zit de vorstin op een van haar lievelingspony's, genaamd Emma. Ze draagt haar gebruikelijke paardrij-outfit en daarbij hoort geen cap. De queen heeft een sjaaltje om haar hoofd geknoopt. Tijdens het tochtje over haar landgoed werd ze vergezeld door Terry Pendry met wie ze regelmatig gaat paardrijden.

  Daily Mail meldt dat de koningin er niet meer zo vaak op uittrekt als ze zou willen vanwege een blessure aan haar knie. Maar als ze gaat, kiest ze tegenwoordig voor een kleinere Fell Pony, een ras dat bekendstaat om zijn rustige karakter. Elizabeth is zo dol op het paardenras dat ze beschermvrouw is van de Fell Pony Society.

  Op de website van de krant staan heel wat foto's van de koningin terwijl ze aan het paardrijden is, zo is ze als klein meisje te zien op haar eerste pony. Maar er staan ook meer recentere plaatjes tussen.

  2 april 2014 - 11:09