×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth geniet van paardenshow

  Koningin Elizabeth geniet van paardenshow

  Koningin Elizabeth genoot vrijdag van de Royal Windsor Horse Show, waar tal van paardensportdisciplines aan bod komen. Koningin Elizabeth en prins Philip en andere leden van de koninklijke familie mengen zich regelmatig onder de toeschouwers.


  Donderdag viel nog een van haar eigen raspaarden in de prijzen. Elizabeth won een tegoedbon van zeventig pond (bijna negentig euro) van supermarkt Tesco.

  Koningin Elizabeth is al haar leven lang groot liefhebber van paardrijden. De negentigjarige vorstin rijdt nog steeds, fokt paarden en bezoekt geregeld rennen.

  In Windsor wordt de komende dagen de negentigste verjaardag van Elizabeth groots gevierd. Vier avonden lang staat een grote muzikale paardenshow op het programma, waaraan 1500 man en 900 paarden deelnemen. Zondagavond woont de koningin de show bij. Dan is er ook een groot concert ter ere van haar verjaardag. Onder anderen Kylie Minogue, Gary Barlow en Shirley Bassey treden op.

  13 mei 2016 - 14:19