×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth en prins Philip bij jubileumviering in Londen

  Koningin Elizabeth en prins Philip bij jubileumviering in Londen

  De Britse koningin Elizabeth en haar echtgenoot prins Philip wonen donderdagmiddag een dienst in Westminster Abbey bij. Daar vieren ze het zestigjarig jubileum van de Duke of Edinburgh's Award. Ook Elizabeths jongste zoon prins Edward en zijn vrouw Sophie zijn bij de plechtigheid.


  De Duke of Edinburgh's Award International Foundation zet zich wereldwijd met studieprogramma's in voor de ontwikkeling van jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Prins Philip, de hertog van Edinburgh, richtte de organisatie in 1956 op. Prins Edward, nu de beschermheer en voorzitter van de organisatie, zal tijdens de dienst spreken.

  Onder de kerkbezoekers bevinden zich behalve de koninklijke gasten ook tientallen vrijwilligers van de stichting.

  24 november 2016 - 14:20