×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth draagt met opzet kleurrijke kleding

  Koningin Elizabeth draagt met opzet kleurrijke kleding

  Koningin Elizabeth draagt met opzet altijd zeer kleurrijke kleren zodat ze in een menigte goed zichtbaar is. "Mensen staan soms rijen dik te kijken. Ook de mensen achteraan moeten kunnen zeggen dat ze de koningin hebben gezien, al was het alleen maar haar hoed,” vertelde Sophie, gravin van Wessex, aan de makers van het speciale televisieprogramma 'The Queen at Ninety' dat zondag wordt uitgezonden door ITV.


  In de uitzending komen veel leden van de Britse koninklijke familie aan het woord over koningin Elizabeth, die op 21 april haar negentigste verjaardag viert. In de aanloop zijn korte fragmenten getoond aan de media om aandacht te vragen voor het programma en interesse op te wekken. Zo onthulde Catherine, hertogin van Cambridge, al dat haar zoontje prins George zijn overgrootmoeder 'gan-gan' noemt.

  Catherine liet ook weten dat ze de koningin zelfgemaakte chutney als kerstcadeau had gegeven, nadat ze lang had zitten twijfelen wat ze iemand die in theorie alles al heeft nog kan schenken met kerst. De chutney was zeer welkom geweest, zo vertelde de hertogin.

  Prins Harry zei in zijn bijdrage dat het moeilijk is om in de voetsporen van zijn grootmoeder te treden. "Ik kan me geen plaats op de planeet voorstellen waar ze de afgelopen negentig jaar niet is geweest”, zei hij met enige overdrijving. "Ze is overal geweest en dat is soms heel moeilijk. Je gaat naar een plek die ze de afgelopen twintig of misschien vijftien jaar niet heeft bezocht en denkt dan bij jezelf: hoe kan ik ooit de enorme verwachting voldoen die bestaat omdat je lid bent van haar familie?”

  25 maart 2016 - 14:33