×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth blijft ziek thuis

  Koningin Elizabeth blijft ziek thuis

  Koningin Elizabeth (92) voelt zich niet goed en heeft besloten thuis te blijven. De Britse koningin was van plan donderdag de viering bij te wonen van het 200-jarig bestaan van de Orde van Sint-Michaël en Sint-Joris. De viering is in de St. Paul's Cathedral in de binnenstad van Londen.


   

  "De koningin voelt zich onwel en heeft besloten niet aanwezig te zijn bij de ceremonie rond het 200-jarig bestaan van de Orde van Sint-Michaël en Sint-Joris", liet Buckingham Palace weten. De koningin laat zich vertegenwoordigen door haar neef Edward, de hertog van Kent als grootmeester van de orde. De orde werd in 1818 door koning George III van het Verenigd Koninkrijk ingesteld.

  De Britse vorstin is de oudste en langst regerende monarch ter wereld. Ze staat bekend om haar ijzersterke gezondheid en heeft jaarlijks honderden officiële verplichtingen in haar agenda staan. Vorige maand werd ze geopereerd aan staar in het King Edward VII's Hospital. In 2016 miste ze de jaarlijkse kerkdienst op haar landgoed in Sandringham vanwege een zware verkoudheid.

  28 juni 2018 - 14:29