×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth bijna onderuit door hofdame

  Koningin Elizabeth bijna onderuit door hofdame

  De Britse koningin Elizabeth is erg geschrokken door de val van haar hofdame Mary Morrison. De 81-jarige dame vergezelde de koningin naar een feestje toen ze haar balans verloor op de trap en hard viel. Tijdens de val miste ze de koningin op een haar na.


  Morrison werd vervoerd naar het ziekenhuis en daar werd geconstateerd dat ze een gebroken enkel had overgehouden aan de valpartij. De hofdame eiste echter om terug te gaan naar het kasteel, om zich weer bij de koningin te voegen. De hofdame is al sinds 1960 metgezel van de majesteit, en is niet van plan om haar letsel daar tussen te laten komen. Zelfs op krukken vervult Morrison haar taken, zoals het vergezellen van de koningin naar evenementen en haar correspondentie beantwoorden.

  22 september 2018 - 17:22