×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Elizabeth bezoekt klaprozenzee rond Tower

  Eerbetoon aan gesneuvelde militairen Eerste Wereldoorlog

  Koningin Elizabeth bezoekt klaprozenzee rond Tower

  Koningin Elizabeth en prins Philip hebben donderdag een bezoek gebracht aan de zee van klaprozen van keramiek in de slotgracht rond de Tower in Londen. Ze woonden ook een dienst bij in de koninklijke kapel in de Tower.


  Dagelijks plaatsen vrijwilligers nieuwe klaprozen voor het project ‘Blood Swept Lands and Seas of Red’. In totaal moeten het er 888.246 worden, één voor elke militair van het Verenigd Koninkrijk, Australië en het Gemenebest die in de Eerste Wereldoorlog het leven verloor. De eerste klaproos is op 17 juli geplaatst en de laatste krijgt op wapenstilstandsdag in november een plek.

  Het publiek kan een klaproos sponsoren. De opbrengst gaat naar goede doelen. Prins William, zijn vrouw Catherine en prins Harry gingen hun oma voor. Zij namen begin augustus al een kijkje. Sindsdien is de 'rode zee' flink gegroeid.

  16 oktober 2014 - 13:31